Mystery shopper, zonder eigen auto

Door heel Nederland

Gezondere leefomgeving

Voor jongeren

Goede coaching

Veldwerk

Veldwerk is een bureau dat data verzamelt door heel Nederland. Wij hebben een netwerk van Mystery Shopper, ook wel Veldwerkers genoemd, verspreid door het hele land die ons daarbij helpen. Onze organisatie groeit en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van dit netwerk.  

Met Veldwerk willen wij bijdragen aan een gezondere leefomgeving voor jongeren, door jongeren en doen wij onderzoek naar de naleving van de leeftijdsgrens van leeftijdsgebonden producten. Onze corebusiness is het uitvoeren van nalevingsonderzoeken, waarbij wij met minderjarige testen in hoeverre zij bijvoorbeeld alcohol en tabak kunnen aankopen. Met jongvolwassenen zoals jij doen wij onderzoek naar de naleving van de ID-vraag van leeftijdsgebonden producten. Deze data leveren wij aan onze opdrachtgevers, zodat zij kunnen leren en bijsturen daar waar nodig om zo onze samenleving nog gezonder te maken.  

Veldwerk doet ook andere soorten onderzoek zoals bijvoorbeeld interviews, tellingen, metingen. Ook hier ligt misschien voor jou wel een leuke rol weggelegd!

Doelen en taken van de functie 

We voeren verschillende soorten onderzoeken uit. Zo kun je meegaan op route samen met een andere Veldwerker of route alleen rijden. Op deze routes ga je langs verschillende locaties (denk aan supermarkten, slijterijen, sportkantines, horecagelegenheden, etc.) om te testen of ze zich houden aan de wettelijk voorgeschreven leeftijdsgrens. Aangezien je veel verschillende locaties gaat bezoeken, verspreid door heel Nederland, is het belangrijk dat je in bezit bent van een rijbewijs. 

Vanuit je eigen huis is het ook mogelijk om opdrachten te doen, door het uitvoeren van een thuisbezorg opdracht. Hiervoor komt er een bezorger bij je langs met een pakketje of boodschappen die een leeftijdsgebonden product bevat.  

Veldwerk is ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe soorten onderzoek zoals bijvoorbeeld interviews, tellingen, metingen. Ook hier ligt misschien voor jou wel een leuke rol weggelegd! 

Locatie functie 

Heel Nederland, van Den Helder tot Maastricht, van Vlissingen tot Groningen ons Netwerk is eindeloos! Uiteraard proberen we de routes wel efficiënt in te plannen en zo veel als mogelijk te centreren in de provincie waarin jij woonachtig bent. 

Er worden ook veel routes in het weekend gereden en in de avond. Je hebt dus geen standaard kantoorbaan en je werkdagen zijn dus, op basis van jouw eigen beschikbaarheid, ook in het weekend en in de avonden. 

Jouw profiel

  • Ben jij tussen de 18 en 21 jaar oud?
  • Ben jij communicatief vaardig?
  • Ben jij zelfstandig?
  • Ben jij sociaal?
  • Ben je flexibel?
  • Ben jij niet te lui om te werken?
  • Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel?
  • Beheers jij de Nederlandse & Engelse taal?
  • Ben jij in het bezit van je rijbewijs (B)?
  • Ben jij in het bezit van een auto?  

Meld je dan nu aan voor de leukste (bij)baan van Nederland waar gezelligheid en nauwkeurigheid samenkomen! 

Wat bieden wij?

  • Uurloon vanaf 12,40 (excl. vakantiegeld- en uren)
  • Werkdagen op basis van je eigen beschikbaarheid, die je gemakkelijk kunt combineren met je andere baan of studie
  • Een mogelijkheid tot het opdoen van onderzoeksvaardigheden
  • Een (bij)baan met impact 

Wij bieden je een leuke (bij)baan in een stabiel, gezond en groeiend bedrijf met collega’s die beschikken over een berg aan ervaring en volop doorgroeimogelijkheden. Heb jij interesse, meld je dan aan via vacatures@teamveldwerk.nl en wie weet mogen we je binnenkort in ons netwerk verwelkomen! 

Soliciteer nu